Plastic verstelbare gordijnhaken 8 cm / 100 stuks

Gordijnhaken 8 cm, 100 stuks voordelige plastic verstelbare inschuifhaken werken het makkelijkst!

SKU: VH100
Voorraad: 854 st
Besteld voor 14.00 uur: Levering eerst volgende werkdag.
€ 8,95
Inclusief 21% BTW: € 1,55
st

Plastic verstelbare inschuifhaken 8 cm, 100stuks

U schuift deze verstelbare haken na het stikken van de plooien achterin de plooien van uw gordijn. De haken zijn voorzien van een weerhaakje, en vallen dus niet uit het gordijn. De inschuifhaken zijn eenvoudiger in het gebruik dan de door de ateliers gebruikte innaaihaken. De haken zijn zeer sterk en kunnen de zwaarste gordijnstoffen aan, ook al zijn deze voorzien van een voering. Ze zijn gemaakt voor het gebruik bij een enkele, dubbele (vlinder) en drievoudige plooi.

Hoeveel gordijnhaken heeft u nodig?

Per meter rail gaan er ongeveer 12 gordijnhaken in het gordijn. Met 1 zakje à 100 stuks is voldoende tot +/- 8 meter rail.

Verstellen van plastic gordijnhaken

De gordijnhaak is maximaal 6 cm in hoogte te verstellen. U schuift de haak per klik naar beneden naar de gewenste hoogte. Wanneer u het gordijn wilt wassen kunt u de haak volledig naar beneden schuiven zodat deze van de basis af komt. Het er op plaatsten gaat vanaf de bovenzijde (met de opening van de haak naar beneden).

Wanneer u stof besteld kunt bij de stof gelijktijdig 9 meter of 15 meter gordijnband en 100 verstelbare gordijnhaken bestellen voor de voordelige prijs van € 0,07 per stuk. Om u een idee te geven, bij een grote winkelketen koopt u dezelfde haken 25 voor € 5,25 en dat is 3.5 x zo duur!

In verband met de lage prijs kunt u dit artikel niet retourneren.

Vergelijkbare gordijnstoffen

Also Purchased Products