Coupons | restanten stoffen

Restant stoffen opruiming, goedkoop en goed!

Aanbiedingen, bijna gratis, losse restanten (rest stukken, coupons) stoffen, gordijnstoffen, decoratiestof en meubelstoffen. Stofrestanten goedkoop, zeer hoge kortingen!. Koop lapjes en grote lappen verduisterende, warmtewerend, lichtdichte, linnen of velours gordijnstof voor de laagste prijs. Deze coupons zijn ideaal voor het maken van kleine gordijnen voor de caravan of camper, maar natuurlijk ook voor bekleden van stoelen, banken en kussens.

Waarom zijn er restanten gordijnstof?

1 Laatste stuk van de rol en of verfbad
2 Laatste stuk omdat de stof uit de collectie is.
3 Verkeerd gemeten of ingepakt (ook wij zijn mensen).
4 Het atelier had een meetfoutje
5 In de stof zit een foutje of een vlekje

Reststoffen per meter

Doordat wij zeer groot inkopen gaat er bij de weverijen ook wel iets fout. met de stof zelf is dus niets mis! Wij kopen deze stoffen dan op en hierdoor kunt u uw voordeel halen. Zeker voor studenten maar ook als uw budget het even niet toelaat een uitkomst.
Ook komt het voor dat een stof gewoon niet goed verkoopt, niets aan de hand met de stof maar smaken verschillen nu eenmaal.

Rest gordijnen

Het komt natuurlijk voor dat op het atelier de verkeerde afmetingen worden genomen. Dit resulteert dan in een restant gordijn. Hier is dus niets mis mee maar de afmetingen van het gordijn moeten wel overeenkomen met uw railbreedte en hoogte. Let op! Wij passen geen restgordijnen naar de door u gewenste afmeting aan! Maar zoals u ziet hebben we er maar heel weinig dit komt omdat we met vakateliers werken!